Wat is InfoNu?

InfoNu is een online bibliotheek met informatie die 24 uur per dag beschikbaar is. Net als in een bibliotheek, is bij InfoNu een grote verscheidenheid aan onderwerpen te vinden oftewel: Informatie van A tot Z


Informatie van A tot Z

Op dit moment bevat InfoNu 88.568 artikelen en 4.949 specials, geschreven door 3.273 infoteurs (auteurs op InfoNu). Deze artikelen zijn ondergebracht in 20 overzichtelijke hoofdrubrieken met subrubrieken. Zo is er een rubriek als Auto en Vervoer, Dier en Natuur of bijvoorbeeld Mens en Gezondheid, Sport of Wetenschap. Maar ook Recensies, Mijn kijk op... en Nieuws uitgelicht..., waarbij meningen, visies of nieuws centraal staan.

Kortom, op InfoNu is allerlei informatie te vinden voor iedereen en voor elk wat wils!

Wat maakt InfoNu uniek?

Net als in een bibliotheek, vind je op InfoNu een groot en gevarieerd aanbod van informatie, geschreven door veel verschillende infoteurs. Artikelen bevatten diverse onderwerpen, variatie qua niveau, schrijfstijl en zowel korte als uitgebreide informatie.

Het is ook mogelijk om te reageren op artikelen. Zo kun je laten weten wat je van het artikel vindt of misschien heb je vragen of aanvullingen. Reacties worden -na keuring door de redactie- onder het artikel geplaatst.

De kracht van InfoNu

De kracht van InfoNu is niet alleen het gevarieerde aanbod, maar vooral dat iedereen artikelen mag schrijven en publiceren. Ook jij kunt infoteur worden! Heb je een leuke hobby, een passie, bepaalde kennis waar je graag over wilt schrijven? Het kan allemaal bij InfoNu!

Ook infoteur worden?

InfoNu wil graag doorgroeien tot de grootste informatiebron op Internet. Jij kunt hier ook aan bijdragen door artikelen voor InfoNu te schrijven en infoteur te worden.

Iedereen - jong en oud- is van harte welkom! Buiten dat het leuk en boeiend is om artikelen te schrijven, zijn er ook verdiensten aan verbonden en word je lid van een grote community.

Volg de tour voor meer informatie of meld je aan als infoteur!

Mis Niets van InfoNu

InfoNu Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang iedere twee weken gratis de nieuwste artikelen en het laatste nieuws van InfoNu.

üniversite taban puanlar lise taban puanlar dgs taban puanlar kpss konular
RSS-Feeds
InfoNu heeft verschillende RSS-Feeds. Abonneer je op één van onze RSS-Feeds en blijf op de hoogte van alle nieuwe artikelen.