Aanmelden gesloten

Vanaf 2021 gaat InfoNu als archief verder, aanmelden en publiceren is daarom niet meer mogelijk.
InfoNu? Aanmelden Geld verdienen Support Meld je aan als infoteur...

Wat is InfoNu?
Lees de tour en het wordt allemaal duidelijk...

InfoNu is een online bibliotheek die 24 uur per dag beschikbaar is. De kracht van InfoNu is dat alle artikelen geschreven zijn door infoteurs (leden) op InfoNu, waardoor er een groot en gevarieerd aanbod van informatie is.

Redenen om je aan te melden?

Het is de moeite waard om lid te worden van InfoNu, omdat:
  • Het leuk en boeiend is om artikelen te schrijven en kennis met anderen te delen
  • Er aan het schrijven van artikelen ook verdiensten verbonden zijn
  • Je lid wordt van een leuke community (die je kunt ontmoeten op het forum)

Hoe kun je geld verdienen?

Als je een artikel plaatst op InfoNu, wordt er door Google AdSense advertenties binnen jouw artikel weergegeven, waarbij jij minimaal 50 procent van de weergaves en daaruit vloeiende inkomsten ontvangt. Op je persoonlijke infoteurpagina is dit 100 procent!

Geen kennis van computer of internet vereist!

Als infoteur kun je gebruik maken van ons overzichtelijke controlepaneel, waardoor het schrijven, opmaken of aanpassen van je artikelen een fluitje van een cent is. Kennis van HTML of moeilijke codes is dus helemaal niet nodig. Het enige wat jij hoeft te doen, is een onderwerp bedenken en erover schrijven met inzet en enthousiasme.

Schrijf je mee met InfoNu?

InfoNu wil graag doorgroeien tot de grootste informatiebron op Internet, waarbij jij ook van harte welkom bent om hier als infoteur een bijdrage aan te leveren. Dit geeft jou de mogelijkheid tot verdiensten door zelfgeschreven artikelen en InfoNu kan deze dienst dan gratis blijven bieden.

Je aanmelden als infoteur
Nog even en je bent infoteur...

Nadat je deze tour doorlopen hebt, kom je vanzelf op de aanmeldpagina. Hier kun je jouw gegevens invullen en vervolgens op 'nu aanmelden' kunt klikken.

Bevestig je e-mailadres

Na het versturen van je gegevens, komt er automatisch een mailtje in de mailbox van het door jou opgegeven e-mailadres. Klik op de bevestigingslink in de email om je aanmelding te bevestigen en voltooien.

Inloggen bij InfoNu

Na het bevestigen van je account, ben je officieel aangemeld en kan je inloggen! Dit gaat heel simpel door op 'inloggen infoteur' te klikken in het menu rechtsboven. Vervolgens kom je op de inlogpagina van InfoNu, waar je je eerder opgegeven gebruikersnaam en wachtwoord in moet vullen. Klik hierna op inloggen.

Je eerste artikel plaatsen

Nu je bent ingelogd, kan je je eerste artikel plaatsen door op de link 'artikel publiceren' in het menu aan de linkerkant te klikken, waarna een pagina met regels en voorwaarden van InfoNu verschijnt. Lees dit goed door en klik op accepteren.

Voeg nu je artikel toe. Nadat je alle velden volledig hebt ingevuld, klik je op 'artikel publiceren' en je eerste artikel wordt -na goedkeuring- gepubliceerd!

Geld verdienen met InfoNu!
Voor iedereen mogelijk...

Google AdSense is één van de grootste advertentieprogramma's op internet, waardoor het mogelijk is om geld te verdienen met je artikelen. Google AdSense selecteert advertenties die bij het onderwerp c.q. de inhoud van jouw artikelen passen.

Als je bijvoorbeeld een artikel over Griekenland hebt geschreven, worden er advertenties over hotels of reizen naar Griekenland in jouw artikel geplaatst.

Google AdSense betaalt per klik

Via Google AdSense krijg je, per klik op de advertenties die in jouw artikelen staan, een bepaald bedrag dat kan oplopen tot tientallen centen. De opbrengst hangt af van het bedrag dat de adverteerder is overeengekomen met Google AdSense.

Hoeveel ga je verdienen?

Hoeveel je precies zult verdienen met jouw artikelen is moeilijk te zeggen. Dit hangt onder meer af van de populariteit van het onderwerp van je artikel, van het aantal adverteerders dat geïnteresseerd is en wat ze per klik willen betalen.

Een heel prettig voordeel van verdienen via gepubliceerde artikelen is, dat je een artikel maar één keer hoeft te schrijven (er slechts eenmalig energie instopt) en vervolgens lopen de verdiensten maandelijks automatisch door, omdat de artikelen met advertenties gewoon op InfoNu blijven staan.

Extra prijzen voor actieve infoteurs!

Elke keer dat er 1000 artikelen zijn gepubliceerd op InfoNu, wordt er een prijs verloot onder de infoteurs. Hoe meer artikelen, hoe meer kans! Als je 10 artikelen hebt gepubliceerd in deze periode, heb je een winkans van 1 op 100. De prijswinnaars worden telkens bekend gemaakt op het forum en de website van InfoNu.

Verder zijn er schrijfacties met kans op leuke prijzen. Deze acties kunnen zowel om kwaliteit of kwantiteit van artikelen als om geluk of toeval gaan.

Support voor infoteurs
InfoNu helpt je verder...

Handleidingen

De diverse handleidingen bevatten overzichtelijke informatie over een bepaald onderwerp, met uitleg aan de hand van duidelijke teksten, voorbeelden en illustraties.

Forum

Behalve de handleidingen is er ook een actief forum waar je opmerkingen, vragen of problemen kunt posten. Op het forum van InfoNu worden vragen zowel door de InfoNu redactie als door andere infoteurs beantwoord. Verder is het forum er ook gewoon voor de gezelligheid, om contact te hebben, een babbeltje met elkaar te maken of om bijvoorbeeld de mening van mede-infoteurs over jouw artikel te vragen.

Helpcenter

Zit je na de handleidingen en het forum nog met vragen? Dan kun je het helpcentrum van InfoNu raadplegen, waar je beknopte en duidelijke uitleg kunt vinden over diverse onderdelen van het controlepaneel.

Support ticket

Als je na gebruik van de handleidingen, het forum en het helpcentrum nog steeds vragen hebt, kun je altijd contact opnemen via een support ticket. De redactie helpt je dan graag persoonlijk verder op weg.

InfoNu?

Als infoteur kun je zelfgeschreven artikelen online plaatsen en deel je mee in de opbrengsten uit advertenties…

Aanmelden

Na je aanmelding kan je direct beginnen met het plaatsen en verdienen met artikelen…

Geld verdienen

Geld verdienen met zelfgeschreven artikelen op InfoNu gaat heel makkelijk door middel van het populaire 'Google AdSense' advertentieprogramma…

Support

In het geval iets je na aanmelding nog niet helemaal duidelijk is, bestaat er de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het helpcenter, het forum of in diverse handleidingen…